LIVE JASMIN

Åben chat

Livejasmin > Artikel

Sex på Live Jasmin

Det første, der skal siges og forklares tydeligt, er, hvad du kan finde på en hjemmeside som denne, og hvordan den fungerer. Selvom det er en af de mest populære hjemmesider på nettet, som det fremgår af dens ranking på Alexa, hvor den for det meste er blandt det 100 mest besøgte hjemmesider verden over. Den ligger over onlineversionen af mange rigtig vigtige kommunikationsmidler. Det er muligt, at der er personer, der ikke kender eller ikke har besøgt Livejasmin.com.

Selvom når man besøger siden første gang, intuitivt vil tænke, at det er en ydelse til voksne, og at der udbydes sex online eller cybersex, som nogen plejer at kalde det, så kan det virke meget forvirrende. Specielt hvis man er kommet hertil gennem en eller anden reklame eller måske på grund af et irriterende vindue, der er åbnet af sig selv. I det sidste tilfælde, så åbnes der for brugeren normalt en speciel promotion, hvor man live kan se en pige, der chatter på den anden side af kameraet. Hun er normalt let påklædt, hvilket bør gøre os opmærksom på, hvilken type hjemmeside vi er på.

Det skal præciseres, at Live Jasmin er den uformelle navn at henvise til Livejasmin.com og er som regel også bruges andre betydninger som Jasmin Live, JasminLive eller endda Jazmin Live, JazminLive Livejazmin.com, jasmin Live eller JasmineLive. I alle tilfælde er det indhold, der vil finde det samme, piger og modeller, der kan gøre din seksuelle fantasier virkelighed.

Hvis vi modsat bevæger os ind på hjemmesiden efter at have søgt målrettet efter den eller valgt den fra en anden hjemmeside, så ser vi først forsiden med billeder af modeller, der er logget på videochatten i dette øjeblik. Nogle af dem vises i et større skærmbillede end andre. Det er lige meget, hvilket land du logger på fra, fordi de arbejder på internationalt plan, og du kan altid se piger fra hele verdenen, uanset hvor du bor.

Screenshot af forsiden af web site Live Jasmin

Når du først er inde, så skal du blot vælge en af de modeller, som du ser, og som du kan lide nok til at du vil have cybersex med hende. Klik på hendes billede for at gå videre til hendes livestreaming og se om hun er ledig. Hvis hendes kamara loader normalt, kan du se hende på skærmen og gå videre til den generelle chat, der er minimeret i højre del af skærmen. Dette betyder, at hun er ledig til et privat show.

Jasmin chat eller tilbageføre Jasmin chat er værktøjet, som du kan chatte med modellen. Levende Jasmin web kan du også chatte gratis, hvilket er en stor fordel over andre erotiske videochats. Og det er, at internettet er organiseret så at alt er fokuseret på sex, og dette kan nydes i den måde mere behagelig som muligt, hvorfor de kalder det også Jasmin sex.

Du kan også nederst på siden se en gul knap med teksten "Start privat show". Hvis du trykker her, ledes vi til en registreringsside, hvis du endnu ikke er registreret, eller pointsiden, hvor du kan betale for at chatte privat med hende. Her kan du chatte med hende, uden at nogen anden bruger kan afbryde eller deltage på nogen måde.

På denne samme skærm kan du også se modellens biografi, tilføje hende til dine favoritter for senere at få en besked, når hun er logget på, give hende overraskelsesgaver og se hendes fotogalleri uden nogen omkostning. Du er inviteret.

Når du har valgt en pige og har bekræftet, at hun er ledig, og at du har betalt for at være alene med hende, så er det kun den enkeltes fantasi, der sætter grænser. Selvfølgelig er det en selvfølge, at du skal være velopdragen og høflig, og bare fordi du er bruger, har du ikke ret til at gøre eller bede om hvad som helst, hvor meget du end har lyst til det. Når man har snakket godt om tingene og sat nogle grænser, skal man blot nye det erotiske, sexappealen og sexlegene, der kan udføres af begge parter på hver side af kameraet. Der er nemlig også mulighed for at forbinde dit kamara, så pigerne også kan se dig.

Version Livejasmin gamle allerede er ikke anvendelig selv om det havde online tid nok til at den nye version til dem brugernes kunne få er og tilbagevenden til Livejasmin gamle ved fornemmelsen er mere komfortabel med denne version. Dog, før nogen tvivl eller problemer med den nye web kan kontakte støtte til Livejasmin, som du hjælpe.